MO na MOZIRSKO KOČO; 5. marec 2016 - ODPOVEDANO!    
   ... domov  
Matjaz, 29.02.2016 16:16

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

VABI

NA POHOD NA MOZIRSKO KOČO

v soboto, 5. 3. 2016

Se vam že kolca po skupnem izletu v gore? Čas je, da si pretegnemo noge in jo spet skupaj urežemo tja gor? Tokrat vas vabimo zelo visoko, na MOZIRSKO KOČO na Golteh. Čaka nas dobri dve uri vzpona po tehnično nezahtevni, a občasno kar strmi poti, ki v lepem vremenu ponuja nekaj čudovitih razgledov. Startali bomo pri vzpenjači v Žekovcu, kamor se bomo pripeljali z avtobusom. Da nekoliko prizanesemo kolenom, se bomo v dolino vrnili z gondolo.

Osnovne informacije:
Odhod avtobusa s Trja je ob 8. uri, deset minut kasneje se ustavi pred OŠ Petrovče in ob 8.20 še pred PD Žalec. Cena avtobusnega prevoza je 5 EUR za otroke in 7 EUR za odrasle. Stroške prevoza poravnate ob prijavi pri mentorju. Za stroške vrnitve z gondolo pa s seboj potrebujete še 4 EUR otroci oziroma 4,5 EUR odrasli. V domače kraje se vrnemo okoli 14. 30.

Z vami bodo na pohodu poleg mentorjev tudi vodniki PD Žalec in PD Galicija.

Oprema: Planinska obutev (v drugem delu poti bomo hodili po snegu), primerna zimska oblačila ter rezervna majica in anorak. Zelo priporočljive so pohodne palice. Hrana, pijača in priboljški so iz nahrbtnika. V koči bo možno kupiti pijačo in topel obrok.

V primeru slabe vremenske napovedi bomo naš potep odpovedali. Morebitna informacija o odpovedi bo objavljena na spletnih straneh PD Žalec in OŠ Petrovče. Na izletu bo možno tudi poravnati članarino za leto 2016

Dodatne informacije na mob. 031 631 342 (Peter).

Vaši mentorji in vodniki PD Žalec

_____________________________________________________________________________________

PRIJAVNICA (prijave oddajte mentorju, za OŠ Žalec pa se prijavite na e-mail: pdzalec@gmail.com, najkasneje v četrtek do 11.00)

Na planinski vzpon na Mozirsko kočo prijavljam ___________________, _____________________, ___________________(ime in priimek).

Če bo otroka/e spremljal še kdo od odraslih, prosim, vpišite število________________.

Število obiskov: 537822 , izdelano v 0.12182116508484 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si