RAZPNIMO JADRA; NA LOVSKO KOČO POD GOZDNIKOM; 27. maj 2016    
   ... domov  
Matjaz, 27.05.2016 18:07

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

VABI

na lovsko kočo pod Gozdnikom

v petek, 27. 5. 2016

Dež nam je pred dnevi prekrižal načrte in odplaknil načrtovan pohod proti Gozdniku. Organizatorji akcije Razpnimo jadra so razpisali nov termin in v petek bomo poskusili še enkrat. Meteorologi pravijo, da narava ne bo imela nič proti...

Osnovne informacije:
Zberemo se ob 16.00 pri spomeniku talcem v Zabukovici (pot iz Zabukovice proti Mrzlici; na levi strani; vodile vas bodo označbe Razpnimo jadra). Tja vas pripeljejo starši, ki se nam seveda, po želji, lahko tudi pridružijo. Vsi otroci, ki se boste na potep podali sami, se obvezno pridružite svojemu mentorju.

Do lovske koče nas čaka največ ura in pol hoje navkreber po markirani poti, lahko pa jo boste ubrali tudi po koordinatah zabavne orientacije, ki jo pripravlja organizator. Pri lovski koči se bomo nekoliko pozabavali in preverili srečo s tombolo.

Najvztrajnejši se boste lahko ob spremstvu vodnikov podali tudi na sam vrh Gozdnika (1092 n. m.). Druženje bo trajalo do 19.ure, sledi vrnitev na startno mesto. Tam bomo zopet ob 20.00.

Del pohodne trase utegne biti precej razmočen, zato imejte primerno obutev in oblačila (anorak, pohodniški čevlji ...). Za nekaj okrepčila naj bi bilo poskrbljeno na koči, ostalo pa iz nahrbtnika.

Vabljeni, zabavno bo.

Samo v primeru zelo deževne vremenske napovedi bomo naš pohod odpovedali. Morebitna informacija o odpovedi bo objavljena na spletnih straneh PD Žalec in OŠ Petrovče.

PREDHODNE PRIJAVE NISO POTREBNE

Dodatne informacije na mob. 031 631 342 (Peter).

Vaši mentorji in vodniki PD Žalec

Število obiskov: 699583 , izdelano v 0.1420841217041 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si