KRST MLADIH PLANINCEV NA BUKOVICI; 15. september 2018    
   ... domov  
Matjaz, 16.09.2018 21:49

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI IN CICI ODSEK

VABITA

v soboto, 15. septembra 2018

NA KRST MLADIH PLANINCEV

NA BUKOVICO

 

Oglasil se je šolski zvonec. Počitnice so mimo, pred nami pa novi izzivi. Novo šolsko leto, prinaša tudi vsem ljubiteljem planin nova skupna potepanja. Tradicionalno bomo na uvodnem pohodu posebno pozornost namenili novim članom. Krst bo tokrat še posebej atraktiven in zabaven. Obred se bo zgodil pri matični koči PD Žalec na Bukovici. Seveda nas pred tem čaka nekaj prijetne skupne hoje, ki bo potekala v spremstvu naših planinskih vodnikov.

Osnovne informacije: Lasten prevoz. Zberemo se ob 9.30 na asfaltnem nogometnem igrišču pri Kulturnem domu v Grižah. Izbirali boste lahko med dvema trasama, saj je pohod namenjen tako vrtičkarjem kot šolarjem. Cici trasa ponuja slabo urico zmerne hoje, mladinska pot pa je speljana nekoliko bolj naokoli in nas bo do vrha pripeljala v dobri uri.

Pri koči, ki bo seveda odprta, nas čaka posladek in sok za tekočega okrepčila željne. Po krstu vam bomo predstavili načrte za aktualno sezono in se nato do 13. ure vrnili na izhodišče našega pohoda. Seveda so na pohod vabljeni tudi vaši najbližji.

Oprema: Primerna obutev (narezljan podplat), anorak, dodatna majica.

In še: Vsi novi člani boste lahko na vrhu poravnali članarino (otroška polovična znaša 3 evre) in prejeli boste planinsko izkaznico.

V primeru slabe vremenske napovedi bomo izlet v petek odpovedali. Morebitno odpoved bomo objavili na spletnih straneh OŠ Petrovče in PD Žalec.

Veselimo se srečanja,

vaši mentorji in vodniki

Število obiskov: 751908 , izdelano v 0.18439817428589 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si