SENIORJI NA OBISK TABORA; 31. julija 2019    
   ... domov  
Matjaz, 05.08.2019 12:11

S SENIORJI V BOVEC IN ČEZSOČO NA OBISK V MLADINSKI PLANINSKI TABOR IN NA PLANINSKI IZLET

GREMO MI PO SVOJE

v sredo, 31. 7. 2019

Odhod z avtobusom izpred PD ob 6.00. V Žalec se vrnemo med 20. in 21. uro.

Vabljeni sestrice, bratci, mamice, očki, babice, dedki, tete, strici in seveda planinke in planinci skupine SENIOR pri PD Žalec, ki bomo z obiskom pozdravili tudi pet naših seniorjev-pomočnikov v letošnjem taboru.

Tabor je postavljen blizu vasi Čezsoča pri Bovcu, nedaleč od levega brega naše rečne kraljice Soče. S kratkim postankom za kavo bomo do tja potovali približno tri ure in pol. Zadnji kilometer do tabora bomo prehodili peš, saj je cesta za avtobus preslaba. V taboru dopoldne ne bo otrok, a si ga bomo lahko ogledali in se osvežili. Po ogledu tabora pa "gremo mi po svoje". Zakaj je naslov našega izleta takšen, bomo izvedeli na cilju. Pomensko je povezan tudi z vašo in malo tudi našo mladino v taboru. Izdamo pa, da je pot, dobro uro "dolga" v eno smer, nezahtevna. Le trden čevelj imejte na nogah, napitek za žejo in pokrito glavo. Računamo na lep dan in prav takšen izlet, primeren za kogar koli.

V tabor se po isti poti vrnemo okrog 13. ure. Takrat so bodo začele vračati s planinskega pohoda tudi prve skupine otrok. Do sredine popoldneva bomo z njimi, drugo polovico popoldneva pa se bodo otroci posvetili svojim dejavnostim, mi pa vožnji domov.

V taboru bo možno naročiti kosilo. Samo 4 EUR vas bo stalo. Naročite ga pri prijavi na izlet. Tudi pijačo in kavo bo mogoče naročiti v taboru. Čaj pa bo zastonj.

Ceno prevoza boste izvedeli pri prijavi. Odvisna bo od števila prijavljenih in od prevoznika.

Prijavite se do sobote, 27. 7. 2019, zvečer - na telefon 031 320 242. (Dušan Šip)

Lahko pa tudi na dan odhoda vaših otrok v društveni pisarni.

Verjamem, da se bomo ta dan imeli lepo.

Dušan

Število obiskov: 699524 , izdelano v 0.13922500610352 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si