CICI PLANINSKO SREČANJE Z BOŽIČKOM; 17. decembra 2019    
   ... domov  
Matjaz, 12.12.2019 21:40

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

CICI PLANINCI

VABI

NA

PLANINSKO SREČANJE Z BOŽIČKOM

V TOREK, 17. decembra 2019

 

Bela ali zelena zima, Božiček pride v mesecu decembru v vsakem vremenu. Njegove jelenčke nič ne ustavi, zato smo lahko trdno prepričani, da ga bomo na našem tokratnem pohodu srečali. Obljubil je namreč, da nas obišče na Brnici.

Zbirališče: Ob 18. uri na parkirišču pred nekdanjo proizvodnjo KIL v Libojah. Nato se bomo z avtomobili odpeljali do doma Brnice, kje bomo naredili krajši pohod z iskanjem Božička. Ko bomo Božička našli, mu bomo kakšno zapeli, on pa se nam bo zagotovo zahvalil s sladkim presenečenjem. Tudi koča bo odprta, da se bomo lahko pogreli in okrepčali.

Druženje bo trajalo do približno 19.30 ure.

Kaj potrebujete? Lastni prevoz, dobro voljo, primerno obutev, dovolj topla oblačila ter seveda naglavno ali ročno svetilko.

Le v primeru dežja bomo pohod odpovedali. Sneženje nam snidenja ne bo preprečilo.

Otrokovo in svojo udeležbo prijavite na elektronski naslov cici.pdzalec@gmail.com, zaradi zagotovitve zadostnega števila vodnikov. Izlet bomo tehnično spremljali planinski vodniki, pedagoško pa vzgojiteljice iz vrtca. Zraven pa so vabljeni tudi babice, dedki, sestrice in bratci, ki ste starejši od treh let. Veseli bomo vašega sodelovanja, saj nam bo skupaj lepše.

Info: 040977537 (Rok) ali e-pošta: cici.pdzalec@gmail.com

Število obiskov: 747582 , izdelano v 0.18396306037903 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si