CICI POHOD NA BUKOVICO; 12. novembra 2022    
   ... domov  
Matjaz, 13.11.2022 21:59

PLANINSKO DRUŠTVO ŽALEC

MLADINSKI ODSEK

S CICIBANI NA "CICI POHOD" NA BUKOVICO

IZLET na Bukovico, ki bo v soboto, 12. novembra 2022
z zborom ob 10:00 uri v Migojnicah

 

Prevoz na izhodišče je z osebnimi vozili. Zbrali se bomo pri Domu krajanov v Grižah, kjer lahko tudi parkirate. Od tu se peš odpravimo po približno 3 km dolgi poti, z višinsko razliko kakšnih 300 m, do vrha Bukovice. Ob poti bomo opazovali kako se narava spreminja, raziskovali bomo ali je teta Jesen že obiskala Bukovico, iskali markacije in pazili, kako hodimo na malo nevarnejših delih poti. Pri planinski koči našega društva bomo za otroke pripravili zabavne igre okrepčali pa se bomo tudi s toplim čajem.

Na izhodišče se vrnemo okrog 14.00 ure.

Z opremo si tudi ne delajte pretirane skrbi. Čevlji, če niso planinski, naj bodo visoki s čim bolj narebrenim podplatom, da bo manj drselo in ščitilo gležnje. S seboj vzemite vremenskim razmeram primerna oblačila. Hrana naj bo iz nahrbtnika.

Otrokovo in svojo udeležbo prijavite na elektronski naslov cici.pdzalec@gmail.com, zaradi zagotovitve zadostnega števila vodnikov.

Izlet bomo tehnično spremljali planinski vodniki, pedagoško pa vzgojiteljice iz vrtca. Zraven pa so vabljeni tudi babice, dedki, sestrice in bratci, ki ste starejši od treh let. Veseli bomo vašega sodelovanja, saj nam bo skupaj lepše. Info: 040-853-410 (Nejc) ali e-pošta: cici.pdzalec@gmail.com in pri mentoricah v vrtcu.

V primeru slabega vremena bomo izlet prestavili.
VABLJENI!

PD Žalec
Nejc Balažič

Število obiskov: 747548 , izdelano v 0.17626118659973 s
Poslji postoinfo@pdzalec.si